Our Team

Chiropractor, Founder

Matthew Schaer

Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Californië. Hij studeerde cum laude af met een bachelor in sociologie aan de prestigieuze Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA). Na het ervaren van slopende migraine, vond Matthew herstel en welzijn door de kracht van Chiropractie.

Matthew was zo onder de indruk en ontroerd door zijn ervaring dat hij zijn roeping vond en zich gedwongen voelde om zelf chiropractor te worden.
Nadat hij afstudeerde aan de Cleveland School of Chiropractic, VS, heeft Matthew het genoegen gehad om zijn klanten en gemeenschap te helpen terugkeren naar een gelukkiger en gezonder leven door middel van Chiropractie. Matthew is met zijn dubbele doctoraatstitels in zowel Chiropractie als botanische geneeskunde een wellness specialist.

Bovendien heeft Matthew een belangrijke rol gespeeld bij het verspreiden van Chiropractie in heel Europa, waaronder het helpen faciliteren van de eerste Chiropractic University in Nederland, European Chiropractic Academy. Bovendien heeft hij veel mensen om hem heen geïnspireerd om Chiropractieleiders te worden.

Matthew is gespecialiseerd in een unieke Chiropractische techniek, de Cranial Facial Release-techniek of kortweg CFR genoemd . Hij is de Europese ambassadeur van CFR en geeft seminars om deze geweldige ballon-ondersteunende behandeling aan Chiropractoren in heel Europa te leren.

Lees Meer

Chiropractor

Rudy

Rudy is geboren en getogen in het noorden van Italië en wist tot zijn zestiende niets van chiropractische zorg. Op 16-jarige leeftijd kreeg hij een voetbalongeluk en liep hij een ernstige rugblessure op. Rudy had constant pijn en deed er alles aan om van de pijn af te komen. Hij probeerde reguliere zorg en fysiotherapie, maar het werkte allemaal niet voor hem. Vervolgens probeerde hij chiropractische zorg, wat een enorme verbetering opleverde, niet alleen voor zijn rug, maar voor zijn hele lichaam

Rudy raakte onder de indruk van de resultaten en de filosofie van Chiropractie dat hij, na zijn andere studies (sport, wetenschap en welzijn), Chiropractie Gezondheidszorg ging studeren in Barcelona. Hij studeerde af aan de universiteit met een dubbele graad. Naast Rudy's passie voor chiropractie heeft hij ook een passie voor (beach)volleybal dus als het mooi weer is, vind je hem op het strand.

Rudy is meertalig en spreekt Italiaans, Spaans, Portugees, Catalaans, Engels en Nederlands.
Rudy is gespecialiseerd in Cranial Facial Release techniek en in sport chiropractie (International Certificate in Sport Chiropractic) https://fics.sport.

Het motto van Rudy is: Mens sana in corpore sano (Gezonde geest in een gezond lichaam) en hij voelt dat Chiropractie de sleutel is om zijn motto op te volgen. Hij hoopt je snel te zien.

Lees Meer

Chiropractor

Larisha

Geboren en getogen in Johannesburg, Zuid Afrika raakte ik voor het eerst met Chiropractie in aanraking toen mijn moeder last had van lage rugpijn door scoliose. Ik zag toen de ongelofelijke verandering die Chiropractie op een natuurlijke en effectieve manier bereikt. Na het behalen van mijn diploma Master of Chiropractic aan de Universiteit van Johannesbur, en als Golden Key lid, heb ik mij bij een familie praktijk in Johannesburg aangesloten. Totdat de levenslange droom van in het buitenland werken mij naar Nederland en bij Chiropractie Den Haag bracht. Ik heb na het afstuderen verschillende Chiropractie cursussen gevolgd en heb er plezier in om iedere dag meer over het beroep te leren.

Ik geloof dat ieder individu recht heeft om hun leven optimaal te leven, zowel fysiek als mentaal, en met Chiropractie kan ik helpen om hen dat te laten bereiken. Ik verwelkom iedereen van jong tot wijs en atleten tot zwangere dames.

Ik spreek vloeiend Engels en Afrikaans, en redelijk Nederlands.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief, ik hou vooral van racefietsen en hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrienden of lekker knuffelend met mijn kat op de bank met een goed boek.

Lees Meer

Chiropractor

Nico Weiler

Geboren in Singapore, opgegroeid in Zuid-Zwitserland maar met Duitse roots.
Nico heeft in verschillende landen gewoond en spreek Duits, Italiaans, Engels, Spaans en Nederlands.

Na zijn eerste schouderdislocatie bij het spelen van Waterpolo, ontdekte hij chiropractie op 17-jarige leeftijd, wat hem hielp de pijn te verminderen en de schouder te stabiliseren. Het had niet alleen voordelen voor zijn schouder, maar voor zijn hele lichaam. Hij was verrast hoe een enkele correctie het leven van mensen kan veranderen.

Om deze reden is hij chiropractie gaan studeren, hij is afgestudeerd aan het Mc Timoney College of Chiropractic.

Naast chiropractie heeft hij hobby’s en passies als; waterpolo spelen, skiën en genieten van de natuur.

Nico is gespecialiseerd in Cranial Facial Release techniek en in sport chiropractie (International Certificate in Sport Chiropractic) https://fics.sport.

Nico probeert altijd zijn kunst, filosofie en wetenschap over chiropractie te verbeteren, zodat hij de beste chiropractische techniek kan vinden, geschikt voor ieder mens.

Lees Meer

Chiropractor

Laura Hamann

Laura Hamann is geboren en getogen in Duitsland. Zij is sinds jongs af aan geïnteresseerd in het medische veld, mede geïnspireerd door haar oom, een bekende natuurlijke geneeswijze behandelaar. Na vier jaar intensieve studie heeft ze haar diploma als Heilpraktiker (Natuurgeneeskundige) behaald.

Tijdens haar werk in meerdere hoog aangeschreven Duitse praktijken heeft ze uitgebreide patiënten ervaring opgedaan, samen met een uitstekend begrip over de holistische benadering met alternatieve geneeskunde.

Haar ontwikkeling als medische professional voortzettend heeft zij zich ingeschreven bij de European School of Physiotherapy aan de Hogeschool van Amsterdam waar zij Cum Laude haar diploma heeft behaald.

Tijdens haar werk heeft ze vele jaren samen met Chiropractoren gewerkt. Geïnspireerd door haar ervaringen met hen heeft zij zich ingeschreven bij het McTimoney College of Chiropractic in Engeland, Manchester en met succes afgerond.

Het is Laura’s passie om mensen te helpen, “one adjustment at a time” waardoor de wervelkolom weer naar behoren functioneert, de bewegingsvrijheid verbeterd en de druk op de zenuwen verminderd. Dit vergroot het menselijk gezondheids-potentieel.

Talen: Vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Lees Meer